WristMaster 2017

VII Wrist Master 2017-kurssi

Suomen käsikirurgiyhdistyksen perinteinen syksyn VIII Wrist Master – kurssi järjestetään tänä vuonna 31.8 – 1.9.2017 Asikkalassa koulutuskeskus Lehmonkärjessä. Aiheena ovat rannekirurgian ongelmalliset tilanteet, komplikaatiot ja niiden hoito sekä harvinaiset sairaudet. Luennoitsijoina toimivat kotimaiset käsikirurgit sekä fysio- ja toimintaterapeutit niin kunta- kuin yksityissektorilta.

1.) Kurssi on täynnä!!

2.) Osallistumismaksu sisältää kurssitapahtuman ja illallisen. Maksu tilille: Käsikirurgiyhdistys ry IBAN FI61 5720 9950 0185 97 (viestikenttään Wrist Master 2017, osallistujan nimi).
Erikoistuva tai erikoislääkäri 150 €
Terapeutti tai hoitaja 120 €

3.) Kurssiohjelma. Torstai-iltapäivänä on komplikaatiot sessio, johon osallistujia pyydetään lähettämään etukäteen potilastapausselostus komplikaatiotapauksesta, joka on tekninen, potilaaseen tai kirurgiin liittyvä. Komplikaatiotapaukset käsitellään nimettöminä pienryhmissä ja jokaisesta pienryhmästä esitellään yksi tapaus kaikille. Toivottavasti saamme mahdollisimman paljon tapausselostuksia teiltä, jotta saadaan onnistunut ja opettavainen sessio aikaiseksi. Tapaukset pyydetään lähettämään johanna.liukkonen(at)phsotey.fi tai juuso.tamminen(at)phsotey.fi

Linkki kurssiohjelmaan

4.) Majoitus: Kurssin osallistujat majoitetaan pääsääntöisesti mökkeihin. Lisäksi on tarjolla rajoitettu määrä 1 hh ja 2 hh huoneita. Majoituksen voi varata etukäteen sähköpostilla lehmonkarki(at)lehmonkarki.fi tai puhelinnumerosta 03-7666 330.  Vaihtoehtoisesti majoituspaikka voidaan määrittää paikan päällä kurssille saapumisen yhteydessä. Yöpymispaikkoja eri mökeissä on runsaasti, joten niitä riittää kaikille vaikka etukäteisvarausta ei olisikaan. Majoitus ei sisälly kurssin hintaan. Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen. Kuvia majoituspaikasta ja mökeistä.

Torstai-iltana on kurssilaisten käyttöön varattu Lehmonkärjen saunamaailma. Saunamaailmaan voit tutustua myös osoitteessa www.lehmonkarki.fi. Vapaa-ajan aktiviteetteihin voit tutustua osoitteessa www.lehmonkarki.fi . Golf-kenttä sijaitsee 15 min ajomatkan päässä Vääksyssä (Kanavan Golf).

Terveisin Lahden alueen käsikirurgit / kurssitoimikunta:
Johanna Liukkonen
Juuso Tamminen
Tiina Ikävalko