Operatiiviset2019

Operatiiviset päivät 2019 (13.-15.11.2019) lähestyvät. Tänä vuonna käsikirurgien ohjelma on selvästi muuttunut viime vuosiin verrattuna, jonka vuoksi haluaisimme informoida jäsenistöä tärkeistä muutoksista.

Keskiviikko

Helsingin Messukeskuksen Kongressikeskuksen SIIVEN tiloissa salissa 206 järjestetään ensin kaikille avoin luentosessio käden jännevammoista klo 12:00-13:30, jossa suomalaisten käsikirurgien lisäksi on luennoimassa jänne-guru, professori Jin Bo Tang, Kiinasta. Faltin luennon jälkeen klo 14:45-16:15 ja klo 16:30-18:00 järjestetään kaksi erillistä SKY Akatemiaa, jossa harjoitellaan koukistajajännekorjauksia suomalaisten käsikirurgien ja prof. Tangin ohjauksella. Akatemia-työpajat ovat suunnattu sekä runkokoulutuksessa oleville että erikoislääkäreille, jotka ovat kiinnostuneita jännevammojen hoidosta. Akatemioihin on erikseen ilmoittauduttava Operatiivisille päiville ilmoittauduttaessa ja maksettava erillinen 20€ varausmaksu.

SKY:n ja SOY:n yhteinen iltajuhla

Keskiviikkoiltana on Suomen Kirurgiyhdistyksen ja Suomen Ortopediyhdistyksen yhteinen iltajuhla, joka järjestetään erillisenä tilaisuutena hotelli Scandic Parkin Vision salissa. Ilmoittautuminen ja maksaminen: (https://www.lyyti.in/OPIltajuhla2019)

Torstai

Aamupäivästä on yhteissessio Mikrokirurgiyhdistyksen kanssa salissa 203 ja iltapäivästä salissa 206 prof. Tang luennoi omista kokemuksistaan wide awake -kirurgiasta, jonka jälkeen kuullaan vapaita esitelmiä ja sen jälkeen on vuosikokous. Vuosikokouksessa valitaan tulevan kauden hallitus ja pyydämme innokkaita ilmoittautumaan etukäteen 30.9. mennessä (secretary(at)fssh.fi).

Käsikirurgien iltajuhla

Tänä vuonna perinteinen käsikirurgien iltajuhla järjestetään poikkeuksellisesti Ravintola Eevertissä. Sitova ilmoittautuminen iltajuhlaan 20.10. mennessä tapahtuu SKKY:n kotisivujen kautta sinne ilmestyvän erillisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Paikalle saapuville ei-ilmoittautuneille ei ole tarjoilua tänä vuonna!

Perjantai

Aamupäivällä on yhteissessio SOY:n kanssa Finlandia-talolla hankalista ranteen ja kyynärnivelen intra-artikulaarisista vammoista ja niiden hoidosta. Käsikirurgit pääsevät perjantaina OT-päiville osallistumaan Operatiivisten päivien osallistumismaksulla ilman erillismaksua.

Lisäksi tärkeitä päivämääriä Operatiivisia päiviä ajatellen:

  • Apurahahakemuksien deadline 30.9., hakemukset sähköisesti SKKY:n kotisivujen kautta (Apurahahakemukseen)
  • Vuoden 2018 tiedetekopalkinnon deadline 30.9., hakemukset sihteerille (secretary(at)fssh.fi)
  • Eläkeläisjäseniä, jotka eivät ole vielä sitä tehneet, pyydetään ilmoittamaan halukkuudestaan jatkaa käsikirurgiyhdistyksessä maksavana jäsenenä Operatiivisten päivien vuosikokoukseen mennessä sihteerille (secretary(at)fssh.fi).