Jäsenkirje

Jäsenkirje 1/2020

Arvoisa SKKY:n jäsen!

Käsikirurgiyhdistyksen ja Zimmer Biometin yhdessä järjestämän Tampereen kyynärpääkurssin luentopäivälle (19.3.2020) on vielä vapaita paikkoja (osallistumismaksu 150€). Ilmoittautuminen Tampereen kyynärpääkurssille

FSSH Lapland Meeting järjestetään Ylläksen Luontokeskus Kellokkaassa 2.-4.4.2020. Paikkoja on rajallisesti ja early bird -ilmoittautuminen päättyy huomenna 31.1.2020! Ilmoittautuminen Ylläksen Lapland meetingiin

Wrist Master 2020 järjestetään tänä vuonna Kuopiossa 16.-18.9.2020. Alustavina aiheina ovat reumakäsikirurgia ja rannekirurgian uudet konseptit, sekä toteutetut tai vielä toteuttamattomat ideat. Save the date! Tiedotamme myöhemmin vielä ilmoittautumisesta ja tarkemmasta ohjelmasta.

Tampereen cadaver-kurssi järjestetään jälleen ensi vuonna teemalla Flapmaster. Ajankohta on 18.-19.2.2021 ja kurssilla käsitellään yläraajan work horse-kielekkeet. Save the date!

Pyydämme jäseniltä ehdotuksia Operatiivisten päivien aiheeksi joko yhdistyksen kotisivujen kautta tai suoraan sihteerille sähköpostitse osoitteeseen secretary(at)fssh.fi.

SKKY:n hallitus on päättänyt yhtenäistää matka-apurahakäytännön Suomen Kirurgiyhdistyksen ja muiden alayhdistyksien käytäntöjen kanssa. Jatkossa matka-apurahaa voi hakea läpi vuoden. Edellytyksenä matka-apurahan hakemiselle on virallinen kutsukirje yksiköstä, johon on menossa klinikkavierailulle. SKKY voi myöntää yhteensä kolme n. 1000€ matka-apurahaa vuonna 2020. Matka-apurahaa haetaan Suomen Käsikirurgiyhdistyksen kotisivujen jäsenalueen kautta (www.fssh.fi).

Terveisin,

SKKY:n hallitus